Cara Potong Bunga Kantan Untuk Asam Pedas : Cara Simpan Bunga Kantan Supaya Tahan Lama
Kisar cili kering, bawang merah, bawang putih, kunyit, halia dan belacan. Sekuntum bunga kantan (dibelah 5), air asam jawa (50 gram asam jawa + secawan air), 3 cawan air, garam secukup rasa, minyak untuk menumis. Masukkan ayam, bunga kantan dan daun kesum.
Sekuntum bunga kantan (dibelah 5), air asam jawa (50 gram asam jawa + secawan air), 3 cawan air, garam secukup rasa, minyak untuk menumis. Masukkan ayam, bunga kantan dan daun kesum. Kisar cili kering, bawang merah, bawang putih, kunyit, halia dan belacan.
Masukkan ayam, bunga kantan dan daun kesum.
Sekuntum bunga kantan (dibelah 5), air asam jawa (50 gram asam jawa + secawan air), 3 cawan air, garam secukup rasa, minyak untuk menumis. Kisar cili kering, bawang merah, bawang putih, kunyit, halia dan belacan. Masukkan ayam, bunga kantan dan daun kesum.
Sekuntum bunga kantan (dibelah 5), air asam jawa (50 gram asam jawa + secawan air), 3 cawan air, garam secukup rasa, minyak untuk menumis. Kisar cili kering, bawang merah, bawang putih, kunyit, halia dan belacan. Masukkan ayam, bunga kantan dan daun kesum.
Kisar cili kering, bawang merah, bawang putih, kunyit, halia dan belacan. Sekuntum bunga kantan (dibelah 5), air asam jawa (50 gram asam jawa + secawan air), 3 cawan air, garam secukup rasa, minyak untuk menumis. Masukkan ayam, bunga kantan dan daun kesum.
Masukkan ayam, bunga kantan dan daun kesum.
Kisar cili kering, bawang merah, bawang putih, kunyit, halia dan belacan. Sekuntum bunga kantan (dibelah 5), air asam jawa (50 gram asam jawa + secawan air), 3 cawan air, garam secukup rasa, minyak untuk menumis. Masukkan ayam, bunga kantan dan daun kesum.
Masukkan ayam, bunga kantan dan daun kesum. Kisar cili kering, bawang merah, bawang putih, kunyit, halia dan belacan. Sekuntum bunga kantan (dibelah 5), air asam jawa (50 gram asam jawa + secawan air), 3 cawan air, garam secukup rasa, minyak untuk menumis.
Masukkan ayam, bunga kantan dan daun kesum. Sekuntum bunga kantan (dibelah 5), air asam jawa (50 gram asam jawa + secawan air), 3 cawan air, garam secukup rasa, minyak untuk menumis. Kisar cili kering, bawang merah, bawang putih, kunyit, halia dan belacan.
Kisar cili kering, bawang merah, bawang putih, kunyit, halia dan belacan.
Masukkan ayam, bunga kantan dan daun kesum. Sekuntum bunga kantan (dibelah 5), air asam jawa (50 gram asam jawa + secawan air), 3 cawan air, garam secukup rasa, minyak untuk menumis. Kisar cili kering, bawang merah, bawang putih, kunyit, halia dan belacan.
Cara Potong Bunga Kantan Untuk Asam Pedas : Cara Simpan Bunga Kantan Supaya Tahan Lama. Masukkan ayam, bunga kantan dan daun kesum. Kisar cili kering, bawang merah, bawang putih, kunyit, halia dan belacan. Sekuntum bunga kantan (dibelah 5), air asam jawa (50 gram asam jawa + secawan air), 3 cawan air, garam secukup rasa, minyak untuk menumis.
Masukkan ayam, bunga kantan dan daun kesum cara potong bunga kantan. Sekuntum bunga kantan (dibelah 5), air asam jawa (50 gram asam jawa + secawan air), 3 cawan air, garam secukup rasa, minyak untuk menumis.
Sekuntum bunga kantan (dibelah 5), air asam jawa (50 gram asam jawa + secawan air), 3 cawan air, garam secukup rasa, minyak untuk menumis. Kisar cili kering, bawang merah, bawang putih, kunyit, halia dan belacan.
Kisar cili kering, bawang merah, bawang putih, kunyit, halia dan belacan.
Masukkan ayam, bunga kantan dan daun kesum. Sekuntum bunga kantan (dibelah 5), air asam jawa (50 gram asam jawa + secawan air), 3 cawan air, garam secukup rasa, minyak untuk menumis.
Kisar cili kering, bawang merah, bawang putih, kunyit, halia dan belacan. Masukkan ayam, bunga kantan dan daun kesum. Sekuntum bunga kantan (dibelah 5), air asam jawa (50 gram asam jawa + secawan air), 3 cawan air, garam secukup rasa, minyak untuk menumis.
Sekuntum bunga kantan (dibelah 5), air asam jawa (50 gram asam jawa + secawan air), 3 cawan air, garam secukup rasa, minyak untuk menumis. Masukkan ayam, bunga kantan dan daun kesum. Kisar cili kering, bawang merah, bawang putih, kunyit, halia dan belacan.
Kisar cili kering, bawang merah, bawang putih, kunyit, halia dan belacan. Masukkan ayam, bunga kantan dan daun kesum.
Sekuntum bunga kantan (dibelah 5), air asam jawa (50 gram asam jawa + secawan air), 3 cawan air, garam secukup rasa, minyak untuk menumis.
Kisar cili kering, bawang merah, bawang putih, kunyit, halia dan belacan.
Masukkan ayam, bunga kantan dan daun kesum.
Sekuntum bunga kantan (dibelah 5), air asam jawa (50 gram asam jawa + secawan air), 3 cawan air, garam secukup rasa, minyak untuk menumis.
Post a Comment for "Cara Potong Bunga Kantan Untuk Asam Pedas : Cara Simpan Bunga Kantan Supaya Tahan Lama"